Transporter foliering – kostnader, typer og fordeler på et øyeblikk

Effektiv reklameflate, daglig i trafikkbildet er en god måte for bedrifter å synliggjøre seg med liten innsats i disse dager. En av de mest effektive metodene for å gjøre merkevaren din synlig er foliering av din firmabil. I denne artikkelen vil du lære hvordan Sortimos tjenester kan forvandle kjøretøyene dine til mobile annonseplasser og gjøre deg synlig på veiene og i hverdagen.

Hva er foliering?

Foliering, innebærer nøye påføring av en spesiell film til overflaten av et kjøretøy. Foliering tilbyr utallige muligheter, fra nye farger og uvanlige mønstre til egendefinert tekst – det er ingen grenser. Imidlertid krever dette håndverket også et trent øye og fingerferdighet. Det er derfor tilrådelig å få en profesjonell til å utføre dette krevende arbeidet med presisjon. Sortimo tilbyr skreddersydde design som er perfekt tilpasset din firmabil.

Folieringsalternativer

 

  • Fullfoliering: Foliering av alle eksternt synlige overflater.
  • Delvis foliering: Foliering av individuelle komponenter.
  • Dekal foliering: Spesifikke, tilpassede dekaler med tekst og bilder.
  • Beskyttelsesfoliering: Beskyttelse av lakken mot skade (f.eks. steinsprut i frontområdet) ved hjelp av tykkere, gjennomsiktig folie.

 

Kostnader for foliering av en Transporter

Hvor mye koster foliering?

Hvor mye koster det å foliere en bil? Det er mange faktorer som påvirker prisen på foliering av en bil. Dette inkluderer:

  • Størrelsen på området som skal folieres: Mindre områder er vanligvis ikke så kostnadskrevende som store områder.
  • Kompleksitet og design: Jo mer forseggjort og detaljert design, jo dyrere vil prisen være
  • Type folie: Høy kvalitetsfolie er vanligvis også dyrere.
  • Kjøretøyets tilstand: Eldre kjøretøy krever vanligvis mere forarbeid, noe som øker prisen.

Nedenfor kan du se et eksempel på designforslag fra Sortimo-konfiguratoren.

Må jeg forvente oppfølgingskostnader?

I prinsippet er håndteringen av foliering veldig ukomplisert, det ligner på konvensjonell lakk. Vedlikehold er hovedsakelig begrenset til regelmessig rengjøring av kjøretøyet for å holde folien i god stand. Levetiden til en folie er vanligvis rundt fem til syv år. Etter det bør du imidlertid forvente at folien trenger fornyelse. Matte og teksturerte filmer krever litt mer pleie, da støv legger seg lettere på disse overflatene og rengjøring er derfor mer tidkrevende.

Fordeler med foliering for ditt selskap

 

  • Reklameeffektivitet
  • Nå raskt potensielle kunder
  • Billigere enn å lakkere
  • Beskyttelse av lakken
  • Lett å rengjøre, midlertidig, lett å fjerne

 

Foliering av bilen din, gjør det selv vs. profesjonell foliering

Foliere selv

Foliering selv kan virke billigere ved første øyekast, men det er noen aspekter og risikoer som bør vurderes:

Forberedelse: Rommet der folien skal påføres bilen, må være tørt og så støvfritt som mulig, og temperaturen skal være mellom 20 og 25 grader. Det er viktig å ha riktig verktøy for hånden og rengjøre bilen grundig slik at folien fester seg optimalt.

Risiko: Det er en rekke feil som kan gjøres under påføringen av folien. Feil eller unøyaktig skjæring kan føre til at bobler og sprekker dannes, eller i verste fall, at filmen kan faller av, noe som kan føre til dyre reparasjoner.

Det er også viktig å overholde juridiske krav. I henhold til § 33 i den tyske veitrafikkloven (StVZO), må trafikken verken settes i fare eller hindres. (Jamfør Kjøretøyforskriften) Dette betyr at spesielt skinnende eller distraherende film bør unngås og ikke påføres over skilter eller frontlykter.

Profesjonell foliering

 

Tre enkle ord: Hurtig. Rimelig Effektivt.

Profesjonell påføring av folie fra Sortimo sikrer ikke bare høy kvalitet, men også lang levetid. I tillegg tilbyr vi en profesjonell datasjekk, der utskriftsdataene dine blir nøye sjekket av profesjonelle aktører. Du har muligheten til enten å velge et individuelt design eller enkelt legge inn dataene dine i konfiguratoren vår og motta et ferdig designforslag. Vi vil hjelpe deg i å gjennomføre dine designønsker på en ukomplisert og effektiv måte.

 

 

Rengjøring og vedlikehold av folierte kjøretøy

En foliert bil kan kjøres gjennom bilvask uten problemer. Det anbefales imidlertid å unngå bilvask med nylonbørster og i stedet velge de med myke tekstilkluter for å beskytte folien. Det er bedre å ikke bruke (varm) voks ettersom det kan skade folien. Når du bruker en høytrykksvasker, må du alltid holde en avstand på minst 50 cm fra kjøretøyets overflate og ikke rette strålen direkte mot kantene av folien. Dette sikrer at folien forblir i ønsket tilstand i lang tid.

Konklusjon

Mulighetene for foliering av ditt kjøretøy er flere. Selv om en Gjør-Det-Selv foliering kan virke fristende ved første øyekast, er det en rekke skjulte risikoer når det gjelder kvalitet og sikkerhet. Med Sortimos profesjonelle tjenester får du foliering som er rask, effektiv og kostnadsgunstig – og som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med oss ved hjelp av vårt kontaktskjema. Vi kontakter deg så fort som mulig.

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.